udv-hsz hsz-csik
2017-04-24
Hétfő
György napja

Min: 16
Max: 20
Min: 0
Max: 3
 

AKTUÁLIS:    

Ilyenek a Székelyek - fotópályázat

A Szabadidőkalauz 2017-ben meghirdetett fotópályázata a végéhez érkezett. Az Ilyenek a Székelyek címmel meghirdetett pályázatunk célja volt bemutatni azt, hogy hogyan és milyennek látják a székelyföldi embert a fényképészek, milyen pozitív és negatív tulajdonságokkal lehet ábrázolni őket egy-egy képen, mitől lesz a székely igazán székely egy fényképen.
Tovább


HÍREK:   

Készül a nyári Szabadidőkalauz
Ha szeretné szolgáltatását nyáron is népszerűsíteni, segítünk Önnek!

A Szabadidőkalauz csapata idén nyáron is megjelenteti új, szezonális kiadványát, amely szokás szerint most is kivételes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szolgáltatásaikat akarják népszerűsíteni Udvarhelyszéken és Erdély-szerte. Ezúttal is szeretnénk minél teljesebben bemutatni a környéket. Ebben Ön is a segítségünkre lehet.
Tovább                                                                                                                

INTERJÚ: 

Uz Bence földjén

Ki ne emlékezne Nyírő József híres regénybeli hősére, Uz Bencére, aki a könyv történetein keresztül megtestesíti és képviseli mindazt, amit az ember a székely talpraesettségről, a furfangról és a mentalitásról gondol. Ez a csavaros eszű székely a havasokban lakott, a Hargitán. Talán éppen ezért vette fel az egyik legrégebbi hargitafürdői vendégház az ő nevét.
A turisták körében nagy népszerűségnek örvendő Uz Bence menedékház vezető-tulajdonosával, Kovács Edittel beszélgetett munkatársunk Melkuhn Andrea Gizella.
Tovább

 

ESEMÉNYNAPTÁR:  

Föld napi takarítást szerveznek Homoródfürdőn

A Hargita Hegység Közösségi Fejlesztési Társulás április 21-én, 9 órai kezdettel, FÖLD NAPJA alkalmából szemétgyűjtést, tereprendezést, patakmeder tisztítást szervez Homoródfürdőn a tábor környékén. Az akcióhoz önkéntesekkel és munkaeszközökkel csatlakoznak Szentegyháza és Kápolnásfalu önkormányzatai valamint helyi vállalkozók. Szeretettel várják a helyi lakósokat, illetve bárkit aki szívesen bekapcsolódna, kicsiket és nagyokat, hogy közösen szebbé tegyék Homoródfürdőt.
Tovább

 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch